آموزش تهیه ماهی شکم پر در آون توستر
,

آموزش تهیه ماهی شکم پر در آون توستر

آموزش پخت ماهی شکم پر در آون توستر

مواد لازم برای پخت ماهی شکم پر در آون توستر

  • ماهی قزل آلا (به تعداد نفرات)
  • آبلیمو
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز دو عدد
  • گردو خرد شده
  • جعفری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • روغن مایع
  • زعفران
  • ذرت و زیتون و لیمو :برای تزیین در صورت نیاز

طرز تهیه کامل ماهی شکم پر

  • ابتدا دو عدد پیاز را خرد کنید
  • جعفری ها را نیز به صورت ریز خرد کنید.
  • پیاز ها را در تابه تفت دهید تا رنگ به صورت طلایی در اید. سپس جعفری ها را به آن اضافه کنید.
  • نمک و فلفل و زرشک و گردو خرد شده را به پیاز جعفری اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا یکدست شوند.
  • در این مرحله ماهی را مزه دار میکنیم. آبلیمو و نمک و فلقل و زعرفان را در یک ظرف ریخته و کالا با هم مخصول می کنیم و هم میزنیم. مقداری روغن مایع هم به آن اضافه می کنیم . سپس با قلمو کلیه قسمتهای ماهی را مزه دار میکنیم و ترکیب را روی سطح بیرون و داخل ماهی آغشته می کنیم.
  • در مرحله بعد مواد داخل شکم ماهی را در داخل ماهی ریخته و به طور یکنواخت در کل شکم ماهی گسترده می کنیم. می توانیم شکم ماهی را بانخ بدوزیم و میتوان باز هم گذاشت و این طبق سلیقه شماست.
  • کف ظرف آون توستر را آغشته به روغن می کنیم و ماهی را درون ظرف قرار میدهیم تا برای گذاشتن داخل فر آماده شود.

اموزش پخت ماهی در اون توستر

آماده سازی دستگاه برای پخت ماهی شکم پر در آون توستر 

  • المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. بهتر است حدود ۳-۴ دقیقه صبر کنیم تا فضای آون گرم شود.
  • ماهی را با سینی مخصوص آن درون آون توستر می گذاریم و زمان را روی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم.
  • فن گردش هوا را روشن می کنیم تا گرما یکدست به همه جای ماهی برسد و پخت یکنواخت به دست آید. توجه کنید که همه آون توستر های بازار فن گردش هوا ندارند. برای خرید یک آون توستر جادار و دارای فن گردش هوا می توانید از لینک استفاده نمایید.
  • بعد از پخت کامل ماهی، المنت پایین را خاموش میکنیم و المنت بالا را روشن می کنیم. این کار برای این است که می خواهیم روی ماهی را گریل نماییم (سرخ کردن). میتوانیم سینی را روی طبقه بالاتر قرار داده تا حرارت بیشتری به سطح ماهی برسد. برای حدود۱-۲ دقیقه سطح ماهی را گریل میکنیم( تا جایی که سطح روی آن طلایی شود).

 

ماهی را تکه تکه کرده و با سس دلخواه  و سبزی پلو یا شوید پلو نوش جان کنید.

نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن ماهی:

  1. برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن ماهی مخلوط باید بعد از اینکه مواد طعم دار شامل ابلیمو و زعفران و نمک و فلفل را روی سطح ماهی با قلمو مالیدید، بگذارید تا حدود ۱۰-۲۰ دقیقه روی آن بماند تا جذب گوشت ماهی شود. حتی میتوانید کل ماهی را درون ترکیب مزه دار قرار دهید تا ۳۰ دقیقه درون آن بماند. اینگونه ماهی مزه دار تر می شود.
  2. سبزیجات  و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و ماهی تان را تزیین کنید.
  3. برای طلایی شدن روی ماهی، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی ماهی نسوزد.

ماهی شکم پر در آون توستر

نکات تکمیلی در مورد پخت ماهی در آون توستر

  • ماهی شکم پر از انواع ماهی تهیه می شود و ما در این آموزش برای سادگی از قرل آلا استفاده کردیم.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه می باشد
  • میتوانید در شکم ماهی را بعد از پر کردن محتویان، بدوزید تا مغز پخت شود
  • میتوانید با چاقو برشهای سطحی روی بدن ماهی انجام دهید تا ظاهر زیبایی پیدا کند و بهتر بپزد.
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه الی ۳۰ دقیقه میباشد .
  • ماهی شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • دستور تهیه ذکر شده در این آموزش مناسب برای ۲ نفر میباشد .

ضمنا شما می توانید از آون توستر برای پخت مرغ بریان نیز استفاده نمایید

پخت پیتزا در آون توستر

 

خرید اینترنتی آون توستر برتینو (روی فروشگاه مورد نظر کلیک کنید)

مدل Romano 50L

آون توستر برتینو مدل ROMANO-50L

فروشگاه آسان جهازخرید برتینو از دیجی کالا

برای مشاهده راهنمای پخت لازانیا در آون توستر روی این لینک کلیک کنید 

برای مشاهده راهنمای پخت پیتزا در آون توستر روی این لینک کلیک کنید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *