لازانیا در آون توستر

آموزش پخت لازانیا در آون توستر

آموزش پخت لازانیا در آون توستر :

لازانیا در آون توسترآشپزی هم همانند خیلی از جنبه های زندگی امروز پیشرفت کرده است. از مواد و ادویه های جدید گرفته تا دستگاه های پخت و پز. با ظهور دستگاه های جدید و لوازم خانگی مدرن که هم کارائی بالاتری دارند و هم مصرف انرزی کمتری دارند، آشپزی خیلی راحت شده است و پخت غذا بهتر انجام میگیرد. یکی از دستگاه هایی که امروزه بین عروس خانم هایی که قصد خرید جهیزیه دارند، خانم های خانه دار یا مغازه های کافی شاپ و رستوران جای خود را باز کرده است آون توستر است. آشپزی با این دستگاه بسیار آسان و کم هزینه تر و سرعت بوده و نسبت به اجاق گاز های معمولی زمان بسیار کمتری برای پخت صرف می شود. در این مقاله سعی میکنیم طرز پخت یک لازانیای خوشمزه را با آون توستر آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

لازانیا از جمله غذاهای لذیذ ایتالیایی است که در بین ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذا برای ۴ نفر با آون توستر نیاز به یک آون توستر ۴۰ لیتری دارید. برای پخت لازانیا باید ابتدا مواد لازانیا را آماده کرد و برای پختن و سرخ کردن آن از آون توستر استفاده کرد.لازانیا در آون توستر

 

لازانیا در آون توستر

لازانیا به دلیل طعم بی نظیرش امروزه در سراسر دنیا طبخ می‌شود و دوستداران بسیاری دارد. در ایران نیز این غذا طرفداران زیادی داشته و تقریبا همه از خوردن آن لذت می‌برند. اگرچه این غذا معمولا در فر تهیه می‌شود، اما در این مقاله می خواهیم طرز تهیه آن را در آون توستر آموزش دهیم چون در آون توستر طبخ بسیار بهتری دارد.

مواد لازم برای تهیه لازانیا در آون توستر:

به منظور تهیه لازانیا برای سه الی چهار نفر، به ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید (بر خلاف اجاق گاز که به ۱٫۵ ساعت زمان نیاز دارید).

موارد اولیه برای تهیه لازنیا در جدول زیر آمده است:

مواد لازم برای تهیه لازانیا
ورق لازانیا۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پیازیک عدد
فلفل دلمه اییک عدد متوسط
قارچ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
سس سفیدیک لیوان
پنیر پیتزا۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
روغن، فلفل، نمک، زردچوبه و پودر آویشنبه میزان لازم

 

طرز تهیه لازانیا با آون توستر:

  1. پیاز را نگینی و به صورت ریز ریز خرد کنید.
  2. به گوشت یک و نیم لیوان آب و پیاز خرد شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا گوشت کاملا بپزد. باید حین پختن آن را هم زده و تفت دهید.
  3. مقداری فلفل سیاه و زردچوبه نیز به گوشت اضافه کنید تا بوی آن گرفته شود.
  4. قارچ را ورقه‌ای خرد کنید و آب ان را بگیرید. برای این منظور قارچ را بدون روغن روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب آن تبخیر شود. برای این کار نباید از ماهیتابه تفلون استفاده کنید، زیرا این ظروف اگر بدون روغن روی حرارت قرار بگیریند، آسیب خواهند دید.
  5. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.
  6. زمانی که گوشت پخت و آب آن تبخیر شد، مقداری روغن به آن اضافه کنید و اندکی هم بزنید تفت دهید.
  7. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
  8. قارچ را نیز به مواد اضافه نمایید.
  9. اکنون نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی است.
  10. در پایان فلفل دلمه‌ای را همراه با آویشن و دارچین است. اگر طعم تندی را دوست دارید در این مرحله اندکی فلفل قرمز نیز اضافه کنید.
    مایه گوشت لازانیا آماده شده است، آن را کنار بگذارید و به سراغ آماده کردن لازانیا بروید.
  11. در حال حاضر دو نوع لازانیا در فروشگاه‌ها برای فروش وجود دارد، لازانیایی که نیاز به جوشاندن دارد و لازانیا نیمه آماده، که طرز استفاده از هر کدام روی بسته بندی آن درجه شده است، اما استفاده از لازانیا نیمه آماده به این دلیل که نیاز به جوشانده شدن ندارد، زمان کمتری برای آماده شدن نیاز دارد.
  12. پس از آنکه ورقه‌های لازانیا آماده شد، یک ظرف مناسب برای قرار گرفتن در مایکروفر را چرب کنید.یک لایه ورق لازانیا بچینید.
    مقداری از مایه گوشتی که آماده کرده‌اید، روی ورق لازانیا قرار دهید.
    اکنون مقداری سس سفید اضافه کنید.
    روی لازانیا را با پنیر پیتزا بپوشانید.
    چند مرحله بالا  را تکرار کنید(در مرحله ۱۲). به طور معمول باید سه لایه لازانیا بچینید.
    برای آماده شدن لازانیا در آون توستر، ظرف حاوی لازنیا را در سینی مخصو اون توستر قرار داده و زمان را روی ۳۰ دقیقه تنظیم کنید و درجه حرارت را روی ۱۶۰ درجه قرار دهید. هر دو المنت بالا و پایین را روشن کنید. 

 

برای اینکه پنیر روی  لازانیا را سرخ کنید المنت پایینی را خاموش کرده و ۲ الی ۳ دقیقه با المنت بالایی روی لازانیا را سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیاید.

در عکس زیر لازانیای سرخ شده را می توانید ببینید:

پخت لازانیا در آون توستر آماده است، مقداری سس گوجه فرنگی یا هر سس دیگری که تمایل دارید، به آن اضافه کرده و سرو کنید. بهتر است لازانیا را در همان ظرفی که پخته شده سرو کنید تا ظاهر آن بهم نریزد.

چند نکته:

  • در صورتی که قصد دارید، لازانیا در آون توستر طبخ نمایید، نیازی نیست قبل از گذاشتن داخل محفظه اون توستر ان را گرم نمایید چون آون توستر سریع گرم میشود.
  • فلفل دلمه‌ای را بیش از ۲ الی ۳ دقیقه سرخ نکنید، زیرا عطر خود را از دست می‌دهند. ترجیحا بهتر است فلفل دلمه‌ای را سرخ نکنید و پس از آماده شدن مایه گوشتی، به آن اضافه شود.
  • میزان پنیرپیتزا به سلیقه شما بستگی دارد، اما در استفاده از آن زیاده روی نکنید، زیرا در نهایت لازانیا تنها طعم پنیر خواهد داشت.

 

لازانیا در آون توستر

لازانیا در آون توستر

لینک کوتاه:https://bertino.ir/?p=3817

 

برای مشاهده راهنمای پخت پیتزا در آون توستر روی این لینک کلیک کنید 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *