آموزش تهیه کلوچه خرمایی در توستر

آموزش پخت کلوچه خرمایی

در این آموزش قصد داریم طرز تهیه کلوچه خرمایی در آون توستر را به شما آموزش بدهیم.

امروزه تهیه انواع غذاها در منزل از جمله شیرینی و کیک ها باب شده است. بعضی از مردم که متخصص این کارند و بعضی دیگر نیز برای سرگرمی یا برای مراسمات خود دوست دارند در خانه خود شیرینی یا کیک تهیه کنند. یکی از شیرینی های خوشمزه که قابل تهیه در منزل با استفاده از آون توستر است، کلوچه خرمایی است. ما در این آموزش نحوه پخت این شیرینی لذیذ را به شما آموزش میدهیم.

مقدمه

یکی از مزیتهای آون توستر نسبت به  فرهای صنعتی این است که در آشپزخانه با هر اندازه ای جا می شود و زیبایی به آشپزخانه می بخشد. مورد بعد اینکه مصرف برق بسیار کمتری دارد و هر زمان دوست داشتید می توانید در کمتر از یکی دو ساعت شیرینی یا غذای دلخواهتان را تهیه کنید. در ضمن با استفاده از آون توستری که قصد داریم با آن نان را بپزیم که از شرکت برتینو تهیه گردیده است، آون توستر برتینو مدل رومانو دارای فن گردش هوا در داخل فضای فر خود بوده و باعث می شود گرما همه جا پخش شود و شیرینی به صورت یکدست پخته شود و کناره ها و وسط شیرینی به طور مساوی و یکنواخت گرما ببینند و پخته شوند.

مواد لازم برای تهیه کلوچه خرمایی در آون توستر

مواد مورد نیاز برای کلوچه خرمایی در توستر به شرح زیر است:

  • آرد به مقدار لازم
  • 2.5 پیمانه آب
  • 2 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
  • 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1/2 پیمانه شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • نصف لیوان شیر ولرم
  • 8 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • 1 و نیم پیمانه خرما هسته جدا
  • آب
  • یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
  • پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
  • گردو
  • کنجد به میزان دلخواه
  • پودر نارگیل به میزان دلخواه
  • وانیل یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلوچه خرمایی در آون توستر

ابتدا آرد را با استفاده از یک الک، الک میکنیم و در یک ظرف جداگانه میریزیم. سپس 2 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری را با آرد مخلوط میکنیم.

1 قاشق چایخوری بکینگ پودر به مواد اضافه می کنیم. یک دوم پیمانه شکر نیز اضافه میکنیم. 1 عدد تخم مرغ را هم به آرد اضافه میکنیم و شروع میکنیم ورز دادن مواد. در حین ورز دادن یک دوم پیمانه (لیوان) شیر ولرم به مواد در حال ورز دادن اضافه می کنیم. 4 قاشق غذاخوری روغن مایع نیز به موارد اضافه میکنیم و دوباره ورز میدهیم.

خب الان در این مرحله آرد ما آماده است. فقط باید یک ساعت بگذاریم بماند. وقتی خمیر آماده است که به ظرف نچسبد. در اینجا میرسیم به مرحله مواد داخل کلوچه خرمایی.

تهیه مواد داخل کلوچه

1 و نیم پیمانه خرما هسته جدا را تهیه کرده و داخل تابه ریخته و با 2 قاشق غذاخوری روغن تفت میدهیم. حین تفت دادن مقداری آب به آن میزنیم تا مواد خرما نرم شود.

اگر کلوچه خرمایی را به تنهایی دوست دارید میتوانید مواد زیر را اضافه نکنید. ولی برای طعم بهتر میتوانید آنها را اضافه نمایید.

  • یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
  • پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
  • گردو
  • کنجد به میزان دلخواهپودر نارگیل به میزان دلخواه
  • وانیل یک قاشق غذاخوری

حین تفت دادن این مواد را اضافه میکنیم و پس از آن یک ربع الی نیم ساعت میگذاریم تا سرد شود.

مرحله درست کردن کلوچه خرمایی در توستر

کف سینی را آرد میپاشیم. سپس کلوچه ها به اندازه کف دست از خمیر برمیداریم و قلقلی میکنیم و کف سینی قرار میدهیم.

کف سینی آون توستر برتینو را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو پهن میکنیم. حالا خمیر ها را کف دست پهن میکنیم و یک قاشق از مواد خدما را داخل آن گذاشتم و دوباره در خمیر را میبندیم و قلقلی میکنیم (مانند آنچه در فیلم نمایش داده شده). سپس با قیچی چهار طرف آن را شکاف میدهیم و روی سینی قرار میدهیم. با یک فشار کوچک یک قاچ در شکاف ها ایجاد میکنیم.

1 عدد تخم مرغ را به خوبی هم میزنیم تا در ادامه روی خمیر بمالیم. روی کلوچه ها را با سفیده و زرده تخم مرغ با قلمو آغشته میکنیم. آخر سر می توانیم تخم خُرفه روی آن بپاشیم.

آماده سازی آون توستر

دمای آون توستر باید روی 180درجه و تایمر آن روی 10 دقیقه تنظیم شده باشد.  ابتدا هر دو المنت را روشن کرده و به مدت 10 دقیقه فن گردش هوا را روشن کنید تا فضای داخل فر خوب گرم شود. سپس المنت بالایی را خاموش کنید و فقط المنت پایینی را روشن کنید.

بعد از 10 دقیقه سینی کلوچه ها را داخل دستگاه و در طبقه وسط قرار میدهیم. در این حالت به مدت 30 دقیقه و در درمای 180 درجه اجازه میدهیم تا کلوچه ها پخته شوند.

بعد از 25 دقیقه شعله گریل را روشن میکنیم (المنت بالایی) و کلوچه را به یک طبقه پایینتر منتقل میکنیم تا 10 دقیقه روی کلوچه ها سرخ شود.